(+4) 0256 472 213

Definiție

Artrita genunchiului reprezintă afectarea temporară sau permanentă a articulației genunchiului și a țesuturilor adiacente ei. De cele mai multe ori este vorba de o osteoartrită a articulației genunchiului.

Simptome

Această afecțiune este des întâlnită la persoane de vârstă mijlocie și vârstnici. Simptomele sunt: durere localizată la nivelul genunchiului cu radiere zonală și rigidizarea articulației. O manifestare des întâlnită este redoarea matinală, care dispare după puțină mișcare.

Diagnostic

Medicul poate pune diagnosticul în urma examenului fizic, radiologic sau artroscopic.

Tratament

Tratamentul constă în general din administrarea de antiinflamatoare și în utilizarea unor creme sau geluri locale. Specialiștii Aliphia vă recomandă utilizarea Cremei Dr. Boici și a Gelului Relaxant cu spânz pentru calmarea durerii și inflamației articulației genunchiului. Datorită principiilor active foarte puternice, după utilizarea sistematică a acestor produse se produce normalizarea fiziologică a articulației cu dispariția tuturor simptomelor.

Crema Dr. Boici și Gelul Relaxant cu spânz conțin numai principii active 100% naturale din spânz, castan și ienupăr. Portofoliul complet de acțiuni și efectul complementar al acestor produse le recomandă în toate artritele și în toate afecțiunile reumatismale. Pentru o acțiune și mai potențată se pot aplica în prealabil comprese cu Soluția Relaxantă cu spânz. Aceasta degresează tegumentul și pregătește pielea pentru absorbția optimă a principiilor active din cremă sau gel.