(+4) 0256 472 213

Definiție anchiloze

Anchiloza reprezintă limitarea totală sau parțială a mișcării unei articulații datorită inflamării articulației, a atrofiei capsulare sau datorită sudării suprafețelor articulare.

Simptome anchiloze

Anchilozarea articulațiilor apare progresiv, la început fiind vorba doar de o durere care limitează mișcările articulațiilor sau aceste mișcări sunt dureroase. Apoi durerea se accentuează și mișcările sunt tot mai limitate ducând la anchilozarea articulației sau la imobilizarea acesteia.

Tratament anchiloze

Orice durere care apare la nivelul articulațiilor este bine să fie de la început tratată. Utilizați Crema Dr. Boici sau Gelul Relaxant cu spânz de la cel mai mic semn de durere pentru a inhiba din start fenomenul inflamator și pentru a vindeca durerea. Crema Dr. Boici sau Gelul Relaxant cu spânz pot fi utilizate în orice stadiu al afecțiunii doar că în stadiile avansate cedarea anchilozei și remobilizarea articulațiilor se produce mult mai lent.

Combinația de principii active din spânz și castan conținută de aceste produse face minuni în orice fenomen inflamator sau dureros prezent la nivelul articulațiilor, cu atât mai mult în cazul anchilozelor.