Crema Dr. Boici, 60g
11,00 lei
Epitelin cremă cu gălbenele, 35g
9,50 lei
Crema Antiacnee, 50ml
8,50 lei
Hemosan cremă, 35g
9,00 lei
Stimuven plus cremă, 50g
10,00 lei

Produse naturale cu extracte din plante medicinale

Bine ați venit pe site-ul Aliphia! Aliphia este un brand autentic românesc. Gama AliphiaA cuprinde produse naturale, originale, rezultate ale cercetării proprii.

Ne-am asumat realizarea de produse naturale cu extracte din plante medicinale care conțin numai principii active 100% naturale. Scopul nostru este vindecarea suferințelor oamenilor pe căi cât mai apropiate de natură.

Produsele noastre se ridică la nivelul celor mai înalte standarde și nu dăm înapoi atunci când concurăm cu brand-uri internaționale consacrate. Perseverența și munca asiduă ne asigură cheia succesului.

Luăm ce e mai bun de la natură și transpunem în produsele noastre. Astfel vindecarea este furnizată de forța tămăduitoare a naturii prin intermediul produselor noastre.

Avantajele utilizării produselor Aliphia

Satisfacția derivă din eficiență – produsele noastre contribuie cu adevărat la soluționarea problemei pentru care au fost create!

Siguranța este expresia calității – echipa de profesioniști care lucrează pentru dumneavoastră o face cu cea mai mare seriozitate, responsabilitate și devotament!

Accesibilitatea produsului – este un aspect al politicii de prețuri Aliphia, prețul produselor permițând accesul la ele tuturor categoriilor de consumatori!

Aceste trei calitați din managementul societății Exhelios, formează termenii cheie care au adus renumele Aliphia și au dus la o prezență stabilă a mărcii Aliphia pe piața romanească și internațională.