Accesibilitatea produselor este una dintre preocupările noastre. Ne dorim să găsiți produsele noastre la cea mai apropiată farmacie sau la cel mai apropiat magazin naturist. Ne dorim să vă fie ușor să achiziționați produsele noastre. Acesta este și unul dintre motivele pentru care am creat MAGAZINUL ONLINE, de unde puteți comanda produsele iar ele vă sunt livrate  direct acasă. Inițiăm frecvent noi colaborări cu noi parteneri pentru ca să găsiți produsele noastre în cât mai multe locații. Tot din politica accesibilității face parte și menținerea prețului produselor la un nivel cât mai acceptabil. Depunem eforturi pentru a minimiza costurile cu materii prime și cu promovarea produselor pentru ca prețul produselor să fie unul cât mai accesibil.

În România

Produsele ALIPHIA (Exhelios) se comercializează în majoritatea farmaciilor independente sau ale lanțurilor de farmacii precum și în majoritatea magazinelor naturiste din țara. În cazul în care aveți probleme în achiziționarea unui produs de-al nostru îl puteți achiziționa direct de la magazinul nostru online.

Lanțuri de farmacii:

Produsele ALIPHIA se găsesc în toate lanțuri de farmacii din țară: Catena, Sensiblu, Rețeta, Ropharma, Medimfarm, Myosotis, Helpnet, Remedia, Arcatim, Remedium Farm, City Pharma, Farmaciile Dona, Richter, Remedio, Centrofarm, Farmaplanet, Farmaciile Vlad, Omnia, 2na Farm, Farmacia Trei, etc.

Magazine naturiste:

Produsele ALIPHIA se găsesc în majoritatea magazinelor naturiste și în majoritatea drogheriilor din țară. În cazul în care un produs nu este pe stoc puteți solicita personalului comandarea lui în 24 sau maxim 48 de ore.

Magazinul online:

Puteți achizitiona produsele noastre online direct de la magazinul nostru: http://www.aliphia.ro/magazin/produse-naturale/

 

Persoana de contact: Ancuta Sandru, asistent vanzari (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

Distribuim în Germania prin (Vertrieb):

Handelsvermittlung Cicoare

www.cicoare.de

Juttastrasse 75, 67549 Worms, Deutschland; Tel: (+49) 06241507590; (+49) 06241507591; Fax: (+49) 06241507592;

Persoana de contact: Herta Cicoare ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)